Ga naar hoofdinhoud

“Samen realiseren wij uw doelen!”

Bij Wassenberg Accountants en Adviseurs werken we volgens een aantal uitgangspunten.

We maken het u graag makkelijk!

U wilt de tijd die u moet besteden aan uw administratie, belastingen en andere verplichtingen zo kort mogelijk houden. Bij ons geen ingewikkelde of onnodige processen dus! Wij houden het efficiënt en duidelijk, dat is wel zo gemakkelijk.

Wij zorgen ervoor dat u tijd bespaart, veel tijd!

Wij ondersteunen u met online boekhouding. Daarmee heeft u altijd en overal inzicht en beschikt u over de meest actuele informatie. Nog een voordeel: u hoeft geen software updates te doen. Wij maken gebruik van Twinfield.

Wij werken ook met digitale belastingaangiften. Via een digitale checklist levert u ons de benodigde informatie aan. U kunt vervolgens zelf uw aangifte inzien en accorderen. Deze checklist staat voor u klaar in Nextens.

Onze dienstverlening is altijd persoonlijk, betrokken en helder.

We werken in een klein en hecht team en wij houden van persoonlijk contact met onze klanten. Wij leren u en uw organisatie graag kennen. Wij houden niet van onduidelijkheden of addertjes onder het gras. Bij ons weet u wat u moet weten, en snapt u wat u moet snappen!

“Door Wassenberg accountants en adviseurs in te schakelen, heb ik administratieve rust. Zij nemen dat volledig uit handen. Ferry heeft ons ook geholpen bij de omzetting van onze organisatie naar meerdere bv’s. Daarin heeft hij ons geadviseerd over de inrichting van de werkmaatschappij versus de holding, maar ook geholpen bij het opzetten van de bijbehorende administratie. Met hun expertise laten ze mij bezig zijn met ondernemen!”

Lennaert Visser
NoFruit.nl

“Op advies van de bank zaten we met Ferry om de tafel voor ons ondernemingsplan. Hij gaf ons bij het opstellen daarvan vertrouwen door in brede zin met ons mee te denken. Bijvoorbeeld over wie we kunnen inschakelen om ons plan verder te brengen. Hij denkt in mogelijkheden en dat is fijn, want dat doen wij ook!”

Karika van Hemert
Verloskundig Centrum Bommelerwaard

“Wassenberg neemt het hele belastingdeel van mijn onderneming op zich. Ik doe de facturatie en de boekhouding met Twinfield, via Wassenberg. Maar zelf heb ik weinig verstand van belastingen: Wassenberg advies levert mij daarin geld op.

Als ik op kantoor kom, neemt Ferry altijd tijd voor een bak koffie en heeft hij oprechte interesse in hoe het gaat met mij en mijn onderneming.“

Niels van Giersbergen
Van Giersbergen Timmerwerken
Back To Top